Майстриня з Донеччини стригтиме дубенчан у соціальній перукарні

617 0

Ми у соцмережах:

Майстриня з Донеччини стригтиме дубенчан у соціальній перукарні

У місті Дубно розпочала свою роботу соціальна перукарня Дубенської організації Товариства Червоного Хреста України. Такий вид надання послуг населенню став можливим завдяки підтримці міської ради .

Стригтиме відвідувачів переселенка Людмила Гуцуляк. Жінка виїхала з міста Дружківка, що на Донеччині, у Дубно ще на початку повномасштабного вторгнення. Тут під час отримання гуманітарної допомоги на складі Дубенської організації Червоного Хреста познайомилася із керівництвом організації та волонтерами. А пізніше, коли дізналася, що є така потреба, запропонувала свої перукарські послуги.

Соціальну перукарню у Дубні відкрили в рамках реалізації грантового проєкту «Створення соціальної перукарні та облаштування куточку для ремонту одягу» за програмою «BraVo – розвиток організацій Товариства Червоного Хреста», що фінансується Німецьким Червоним Хрестом. Завдання проєкту – надати можливість людям, що належать до соціально вразливих категорій, безкоштовно скористатися перукарськими та іншими послугами на базі Дубенської організації.  На закупівлю необхідного обладнання, меблів та інструментів було витрачено майже 150 тисяч гривень.

Варто зауважити, що на даний час це єдиний проєкт такого типу, реалізований у Рівненській області, та один з перших в Україні. Автором його є спеціаліст з розвитку організації Анастасія Марців-Зич.

У планах Дубенського Червоного Хреста, який очолює Василь Скринчук, ще й відкриття соціальної швейної майстерні та багато чого іншого.

Соціальна перукарня знаходиться за адресою: вул. Тараса Бульби, 6. Надання послуг здійснюється за попереднім записом. Тел. 0975616331.  Послуга надаватиметься одноразово безкоштовно внутрішньо переміщеним особам, самотнім людям похилого віку (70+), багатодітним сім’ям, де виховується п’ять і більше дітей, людям з інвалідністю (1 і 2 групи), дітям сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування. При повторному зверненні – за мінімальний благодійний внесок. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також