Майже на два мільйони втрат знайшли на хлібокомбінаті

1388 0

Ми у соцмережах:

Майже на два мільйони втрат знайшли на хлібокомбінаті

Фахівці управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели державний фінансовий аудит діяльності державного підприємства «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» і виявили низку порушень, які негативно вплинули на результати фінансово-господарської діяльності, стан збереження активів підприємства.

Виявлені порушення призвели до втрат ресурсів,упущених вигод, недотриманих доходів або непродуктивних витрат на загальну суму 1907 тис грн. Основна причина – прийняття неефективних управлінських рішень. А це - і надання послуг по зберіганню зерна Аграрного фонду за заниженими, або нижчими фактичної собівартості тарифами, і неефективна робота з контрагентами, і неналежний контроль за здійсненням будівельних робіт тощо.

Аналізуючи фінансові плани і показники діяльності підприємства, аудитори дійшли висновку, що витрат можна було б уникнути за умови концентрування зусиль керівних посадових осіб на якості та результативності роботи, зокрема, на забезпеченні якісного контролю за витрачанням коштів та використанням майна тощо. 

Спеціалісти управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області розробили 12 пропозицій задля зменшення в подальшому негативного впливу досліджених факторів ризику на фінансово-господарську діяльність державного підприємства «Радивилівський комбінат хлібопродуктів», повідомляє прес-служба управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також