Майже п’ять місяців шукали того, хто вбив селянина та підпалив його оселю, і знайшли

2443 0

Ми у соцмережах:

Майже п’ять місяців шукали того, хто вбив селянина та підпалив його оселю, і знайшли

Майже п’ять місяців оперативники, слідчі Зарічненського відділення поліції та обласного управління проводили розшукові заходи та слідчі дії, аби встановити особу, причетну до вбивства 59-річного жителя села Іванчиці 20 квітня цьогоріч.

Ним виявився 50-річний односелець.

Слідчі встановили, що 50-річний житель села Іванчиці, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов з’ясувати стосунки із 59-річним односельцем, якого запідозрив у крадіжці коштів. Власник будинку на той момент відпочивав на дивані. Узявши сокиру, зловмисник умисно наніс один удар в потилицю та два удари в скроню, заподіявши три рубані рани голови та відкриті переломи кісток склепіння черепа із крововиливами під оболонку головного мозку.


Аби приховати злочин, 50-річний чоловік підпалив сірником постільну білизну та поспіхом залишив помешкання.


Слідчі Зарічненського відділення поліції за результатами отриманих експертиз та проведених слідчих дій зібрали достатньо доказів для повідомлення 50-річному чоловікові про підозру у вчиненні умисного вбивства. Суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту,  враховуючи, що він має інвалідність.
Підозрюваний уже потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжку, вчинення домашнього насильства та за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також