Мазурка шукали на Рівненщині

2835 0

Ми у соцмережах:

Мазурка шукали на Рівненщині

38-річного Ярослава Мазурка, якого запідозрили у вбивстві 26 вересня трьох охоронців та пораненні четвертого у гіпермаркеті "Караван" у Києві, шукали й на Рівненщині.

— На лінію "102" надійшло чотири повідомлення про те, що людину, схожу на Мазурка, бачили у нашій області, — повідомила "РВ" Олена Дудко з СЗГ УМВС України в Рівненській області. — Одне повідомлення було з Кузнецовська, одне — з Березного і два — у Рівному. Усі повідомлення були однотипними. Інформацію перевірили, вона не підтвердилася.

А 10 жовтня міліція Ковеля отримала повідомлення про те, що у потяг, який відправляється у Рівне, сів молодий чоловік, дуже схожий на розшукуваного Мазурка. Його вже готувалися зустріти у Рівному, але і цього разу повідомлення було хибним — у Рівне їхав не Мазурок, а людина, трохи схожа на нього.

Міліція продовжує розшук підозрюваного і застерігає, що він може мати вогнепальну зброю. У разі отримання будь-якої інформації про його місцезнаходження просять повідомляти за телефоном 102. Міліція гарантує конфіденційність та грошову винагороду в розмірі 100 000 гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також