Мед і кориця: якщо разом — то корисніше

379 0

Ми у соцмережах:

Мед і кориця: якщо разом — то корисніше

Кориця і мед окремо мають величезну кількість корисних мікроелементів, необхідних людському організму. Спільне вживання, як довели вчені, посилює їхні властивості, приносячи ще більше користі.

Мед швидко, якісно і без шкоди лікує кашель завдяки речовині, що міститься в ньому — декстрометорфану. Його застосовують також для лікування опіків та ран, що дозволяє знезаражувати та сприяє швидкому загоєнню. Мед має заспокійливі властивості, тому рекомендують його вживати з чаєм чи молоком перед сном. А ще він зміцнює пам’ять, активізуючи мозкові процеси, сприятливо позначається на зубах і яснах, знімаючи запалення.

Кориця, якщо вживати її як добавку до їжі, може мати смачну і потужну профілактику при хронічних захворюваннях і запаленнях. Доведено, що кориця уповільнює розвиток хвороб Альцгеймера та Паркінсона. Відповідно, рекомендована людям у похилому віці та всім, хто має у близькій спорідненості ці недуги. Кориця корисна також при подразненому кишечнику.

Разом кориця і мед можуть дати потужний лікувальний ефект. Спільно їх рекомендовано застосовувати: для загоєння ран; при серцево-судинних захворюваннях — для зниження тиску, зменшення холестерину, очищення крові, що зменшує ризик утворення тромбозів та інсультів; при діабеті — допомагає клітинам стати більш чутливими до інсуліну та знижує рівень цукру в крові.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також