Медик пробачає нападникові, але просить відшкодувати ремонт зубів

1071 0

Ми у соцмережах:

На фото – Ігор Мосійчук, на якого напали/ Фото: Суспільне Рівне

Фельдшер "швидкої " допомоги Ігор Мосійчук, на якого під час виклику напав біля кафе "Малина", зараз перебуває на лікарняному. У нього попередньо діагностували черепно-мозкову травму та гіпертонічний криз. Крім того, йому пошкодили зуби.

Зі слів фельдшера Ігоря Мосійчука, медики не встигли оглянути людину, до якої вони приїхали, як на них з лайкою та кулаками накинувся незнайомий чоловік. Нападника затримали, йде слідство за фактом хуліганства.

Я його пробачаю, маю на увазі, що хай хоч за зуби оплатить. Бо зараз зуби дорогі на наші зарплати,сказав фельдшер журналістам Суспільного.

Старша лікарка зміни Рівненського центру екстренки Любов Волинець вважає, що за такий вчинок повинна бути жорсткіша відповідальність.

- Повинна бути відповідальність однозначно кримінальна. До тих пір, поки ми будемо з ними бавитися, адміністративну відповідальність на них тільки накладати – ніяких змін на краще не станеться. Вони легенькими бесідами відбуваються, – сказала Любов Волинець.

За її інформацією, це вже восьмий випадок нападу на працівника Центру екстреної медичної допомоги з початку 2021 року.

Наприкінці серпня у Рівному чоловік напав на лікаря у приймальному відділенні ЦМЛ. Його привезли із венозною кровотечею, він спричинив лікареві хімічні опіки газовим балоном. Нападник запевняв, що працює в СБУ, проте там це спростували.
У травні в ЦМЛ Рівного між лікарем та відвідувачем виник конфлікт, обоє написали до поліції заяви про побиття. Майже о четвертій ранку 31-річний костопільчанин, зі слів медиків, увірвався у нейрохірургічне відділення, де лежав його товариш. За словами лікарів, чоловік почав погрожувати персоналу, а потому вдарив кулаком лікаря.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також