Медики швидкої повернули жінку до життя, але в лікарні вона померла

4451 0

Ми у соцмережах:

Медики швидкої повернули жінку до життя, але в лікарні вона померла

2 березня о 21:11 на лінію 103 надійшов виклик про те, що у селі Весняне, що на Кореччині, через кровотечу втратила свідомість жінка. Чи присутні ознаки життя - невідомо.

 За вказаною адресою о 21:26 прибула бригада Корецької підстанції екстреної медичної допомоги. З'ясувалося, що 55-річна жінка працюючи по господарству зашпорталася та впала. Внаслідок чого травмувала варикозний розширений вузол на нозі. Розпочалася кровотеча. Чоловік пацієнтки перев'язав ногу підручними матеріалами та викликав швидку.

Під‘їжджаючи, працівники швидкої, зателефонували до чоловіка, який викликав медиків, щоб уточнити адресу. Він повідомив, що його дружина без ознак життя. Більше не потребує допомоги.

Медики всеодно приїхали за вказаною адресою. На вулиці, біля будинку, побачили сліди крові. Чоловік переніс травмовану жінку в будинок.

Пацієнтка була без свідомості. Повна відсутність діяльності серця. Кровотеча розпочалася внаслідок пошкодження розширених варикозних вен.

Попередній діагноз: клінічна смерть.

Бригада швидкої провела комплекс реанімаційних заходів пацієнтці. Завдяки оперативним та злагодженим діям наших медиків, вдалося жінку повернути до життя.

Пацієнтку негайно транспортували до Корецької центральної районної лікарні.

Дякуємо бригаді Корецької підстанції екстреної медичної допомоги, а саме Зінаїді Дмитрук, Володимиру Ковальчуку та Руслану Васюку за те, що повернули життя людині!

Ми пишаємося нашими працівниками! Дякуємо за вашу професійну роботу!

На жаль, 3 березня, медикам Корецької центральної районної лікарні не вдалося врятувати жінку. Вона - померла.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також