Медики спілкувались зі своїми пацієнтами у парках Рівного

1637 0

Ми у соцмережах:

Слухав поради медиків сьогодні навіть міський голова Рівного Володимир Хомко

Сьогодні працівники центрів первиної медико санітарної допомоги («Центральний», «Ювілейний» та КНП "Центр ПМСД "Північний" брали участь у заходах до Дня молоді.

На свіжому повітрі в центрі міста медики ЦПМСД «Центральний» та «Північний» під час акції «Молоді і здорові» вимірювали артеріальний тиск, визначали індекс маси тіла, вимірювали рівень глюкози крові, розповідали рівнянам про профілактику хвороб, говорили про здорове харчування та здоровий спосіб життя.

Розповсюджували матеріали про те, як вчасно до приїзду медиків розпізнати інсульт та роз’яснювали рівнянам, як побороти високий рівень холестерину. Ділились інформаційними матеріалами, як запобігти виникненню онкологічної захворюваності та знизити артеріальний тиск. Користуючись нагодою, медики говорили і про те, як обрати лікаря та заключити з ним декларацію! Не оминули увагою і інформацію про «доступні ліки» та електронну реєстратуру!

В парку «Хімік» команда Центру ПМСД «Ювілейний» м.Рівного під гаслом «Здорова молодь - здорова нація» вимірювали рівень цукру крові, проводили обстеження на гепатит та ВІЛ/СНІД. Говорили з рівнянами про здоровий сон та здорову їжу, про фізичну активність та важливість профілактичного огляду. А ще проводили анкетування перехожих на задоволеність послугами сімейного лікаря. Саме таємне опитування (анкетування) дозволяє виявити недоліки, працювати над своїми прогалинами та сприяє покращенню якості медичних послуг, повідомляє Управління охорони здоров'я Рівного.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також