Медиків у віддалені села Рівненщини возитимуть «Мерседеси» з Німеччини

2114 0

Ми у соцмережах:

Медиків у віддалені села Рівненщини возитимуть «Мерседеси» з Німеччини

Рівненщина отримала 5 автомобілів Mercedes-Benz Vito 2021 року випуску, які перевозитимуть медиків у віддалені села для надання допомоги.

- Для області, яка прийняла понад 50 тисяч переселенців, це дуже актуально , прокоментувала заступниця директора Департаменту цивільного захисту та охорони здоров’я Рівненської ОДА Олена Гандзюк.

Це автомобілі з Німеччини, розраховані вони на 9 місць. Їх передадуть центрам первинної медико-санітарної допомоги Зарічненської, Дубровицьукої, Рокитнівської, Сарненської громад. Також один автомобіль обслуговуватиме Рівненський район.

-  У нас був підписаний меморандум про співпрацю між Рівненською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та департаментом цивільного захисту та охорони здоров'я населення ОДА про діяльність мобільних медичних бригад. Власне, у його рамках, Міжнародний комітет Червоного Хреста виділив 5 авто для доставки медперсоналу в важкодоступні населені пункти для надання медичної допомоги, - пояснила Олена Гандзюк. - Оскільки в області проживає багато внутрішньо переміщених осіб, а географія Рівненщини така, що тут є віддалені села, то цей проєкт дуже важливий. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також