Менеджеркою Facebook по Україні стала рівнянка

2521 0

Ми у соцмережах:

на фото Катерина Крук

27 травня компанія «Facebook» вперше призначила менеджера з публічної політики по Україні. Цю посаду отримала українська фахівчиня з комунікацій та протидії фейкам Катерина Крук.

Менеджерка з публічної політики по Україні працює в офісі «Facebook» у Варшаві. До її  обов’язків входить інформування про продукти та діяльність компанії, відповіді на запити політиків і регуляторів, надання інформації для розробки політики регулювання інтернет-сектора, повідомляє Детектор медіа.

Як інформує сайт Znaj.ua, Катерина Крук родом з Рівного. Закінчила Central European University в Будапешті і польський Вроцлав зае фахом політологиня.

Вона брала активну участь у Революції Гідності, висвітлювала події Майдану англійською мовою в Twitter. Співпрацювала з багатьма іноземними ЗМІ, серед яких BBC, CNN, Al Jazeera, France 24, Channel 4, The Guardian, New Eastern Europe, 6 PISM.

Працювала в Європейському парламенті радником з політичних питань стосовно України. З червня 2016 була радником з соцмедіа Верховної Ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також