«Мерседес» підбив «Шкоду», бо занесло на слизькій дорозі

1893 0

Ми у соцмережах:

«Мерседес»  підбив «Шкоду», бо занесло на слизькій дорозі

Поліція розповіла, чому сьогодні потрапив у ДТП на вулиці Костромській у Рівному начальник відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Рівненській області Сергій Коханюк.

Нагадаємо, автопригода сталась близько десятої години ранку. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 30-річний рівнянин, водій автомобіля «Meрседес-Бенц», в результаті заносу авто, не впорався із керуванням та допустив зіткнення на смузі зустрічного руху із автомобілем «Шкода» під керуванням 33-річного жителя Рівного.  

Водія «Шкоди» - начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Рівненській області Сергія Коханюка з  попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма, осадненнями та забоями доставили до медазкладу.  Він перебував поза службою через тимчасову непрацездатність та за кермом власної автівки.  

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що за  фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Службове розслідування проводитимуть і працівники управління патрульної поліції в Рівненській області. Водії обох транспортних засобів були тверезими.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також