Мешканець Кореччини не бажав сусіду смерті, але вбив суперника

993 0

Ми у соцмережах:

Мешканець Кореччини не бажав сусіду смерті, але вбив суперника

45-річний житель села Великі Межиричі другого грудня увечері повернувся із відрядження та у пошуках дружини прийшов до 69-річного сусіда, з яким та часто випивала. Коли ж там її і застав, розізлився та кілька разів вдарив суперника в голову.

Ще один удар, зі слів зловмисника, він мав нанести в груди, але через відсутність електроенергії випадково потрапив в шию.

Через два дні до будинку прийшов 67-річний брат власника оселі, за яким він доглядає. Чоловік має інвалідність і практично ніколи не виходить зі своєї кімнати, тому не знав, що відбувається. Відтак, на ліжку без ознак життя вони виявили 69-річного квартиранта.

Повідомлення про виявлене тіло 69-річного уродженця зі Сходу, який вже орієнтовно три роки мешкає у свого знайомого в селі Великі Межиричі колишнього Корецького району, надійшло до поліції четвертого грудня, близько 17 години.

Відповідно до висновку судово-медичної експертизи смерть його настала внаслідок перелому під’язикової кістки, щитовидного та персневидного хрящів, набряку гортані. За скоєне 45-річному жителю села Великі Межиричі може загрожувати обмеження волі строком від3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. Підозрюваний щиро розкаюється у скоєному і запевняє, що не бажав сусідові смерті, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також