Мешканці Квасилова відучора можуть отримувати гуманітарну допомогу у місцевій медичній амбулаторії

734 0

Ми у соцмережах:

Мешканці Квасилова відучора можуть отримувати гуманітарну допомогу у місцевій медичній амбулаторії

Мова, в першу чергу, йде про тих, хто з початком повномасштабного вторгнення опинився у складних життєвих обставинах. Зокрема, про людей, що мають інвалідність або багатодітні родини.

Секретар міськради Рівного, почесний президент громадської організації “Рівне Разом” Віктор Шакирзян розповідає, що цей важливий соціальний проєкт волонтери замислили і здійснюють спільно зі старостою селища Вітою Кисільовою та адміністрацією місцевої амбулаторії, аби людям було зручніше отримати допомогу.

Оскільки медзаклад щодня відвідують сотні квасилівчан, місце видачі гуманітарної допомоги обрали не випадково.

“Ми постійно контактуємо зі старостою Квасилова Вітою Кисільовою. Разом працювали над тим, аби швидко відремонтувати і запустити в роботу приміщення амбулаторії і квасилівчани могли отримувати якісну медичну допомогу, безпосередньо, в своєму селищі. Спільно з керівництвом цього медзакладу ми організували тут своєрідний гуманітарний хаб. Волонтери громадської організації “Рівне Разом” доправили чималу партію засобів гігієни. Розуміємо, що з початком війни чимало родин з дітками чи родини, які доглядають літніх людей чи інвалідів опинились в скрутних фінансових обставинах тож, хочемо допомогти їм. На мій погляд це гарна спільна ініціатива волонтерів, медиків і місцевої влади”, - розповідає Віктор Шакирзян.

Нагадаємо, що квасилівська амбулаторія відновила свою роботу в 2023 році після реконструкції. Тепер медзаклад по справжньому сучасний, у приміщенні нові вікна, меблі, сучасне медичне обладнання, крім того, оновлені всі мережі. З моменту відкриття до оновленого медзакладу щодня звертаються не лише місцеві мешканці, але й внутрішньо переміщені особи, які проживають на території громади. Тому підтримка з боку волонтерів у вигляді гуманітарних вантажів є завжди доречною.

За словами старости Квасилова Віти Кисільової, завдяки цьому вантажу усі, хто не може придбати елементарні речі самостійно - зможуть безкоштовно отримати їх у медзакладі.

“Люди задоволені. Ми дуже дякуємо за те, що волонтери відреагували на звернення квасилівчан. Адже багато людей, які не спроможні самі себе обслуговувати, які потребують стороннього догляду тепер зможуть безкоштовно отримати підгузки для дітей та дорослих, урологічні засоби гігієни та інші необхідні речі. Тому дякуємо волонтерам громадської організації “Рівне Разом” за таку необхідну для різних категорій сімей, підтримку”, - зазначила Віта Кисільова.

До слова, отримати підгузки для дітей та дорослих, урологічні засоби гігієни жителі Квасилова можуть в приміщенні амбулаторії за адресою по вул. Молодіжна, 22а, або, звернувшись за консультацією щодо отримання гуманітарної допомоги, безпосередньо, до старости селища.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також