Мешканці Квасилова зможуть оформляти соціальні допомоги, не їдучи до Рівного

335 0

Ми у соцмережах:

 Мешканці Квасилова зможуть оформляти соціальні допомоги, не їдучи до Рівного

Раніше мешканці Квасилова були змушені їхати до Рівного, щоб отримати соціальну допомогу.

Як повідомляє секретар міської ради Віктор Шакирзян, тепер усю необхідну соціальну допомогу квасилівці зможуть отримувати на території селища.

Від сьогодні віддалений прийом соціальними працівниками в Квасилові проводитиметься щотижня.

- Я розумію, наскільки складно людям, наприклад, похилого віку щоразу, щоби оформити допомогу - добиратися в Рівне. Тому я дав доручення департаменту соціальної політики напрацювати комплексне рішення, аби щотижня соціальні працівники приймали запити людей, допомагали їм у вирішенні соціальних питань. Тим самим, створення умов для подання документів за місцем проживання забезпечить мешканцям Квасилова доступність, оперативність, своєчасність надання послуг соціального характеру. Це дуже допоможе родинам, особливо з маленькими дітьми чи дітьми з інвалідністю, а також громадянам старшого віку. Наше найголовніше завдання - допомагати людям, - наголосив Віктор Шакирзян.

За словами старости Квасилова Віти Кисільової, такі віддалені робочі місця департаментів та управлінь дуже потрібні, адже це про зручність та комфорт мешканців громади.

- Відкриття віддаленого робочого місця з оформлення соціальних допомог було вкрай необхідним для зручності та мобільності отримувачів послуг. Тепер квасилівчани можуть не витрачати час і кошти на дорогу до Рівного, а скористатись можливістю і подати документи на призначення державних соціальних допомог працівникам Департаменту соціальної політики, які будуть проводити виїзні прийоми громадян щосереди з 9.00 до 12.00 за адресою смт. Квасилів, вул. Б. Хмельницького, 2, кабінет 3, - говорить староста Квасилова Віта Кисільова. 

Попередній запис на оформлення соціальних допомог у Квасилові здійснюється за телефоном 0671136152


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також