Мешканці Рівненщини продовжують донатити на перемогу

691 0

Ми у соцмережах:

Мешканці Рівненщини продовжують донатити на перемогу

Ярмарки та благодійництво для ЗСУ тривають у громадах нашої області.

У Мирогощанському ліцеї провели благодійний ярмарок, де зібрали 64 тисячі гривень. До ярмарку долучилися місцеві жителі, батьки та учні. Відвідувачам пропонували різноманітні смаколики, солодощі та вироби, виготовлені власноруч. Також виступили місцеві творчі колективи.

- Дух патріотизму об’єднав сьогодні учителів, батьків, учнів та усіх небайдужих. В цьому і є наша сила, і ніхто не здолає нас, поки ми, українці, невтомно прагнемо бути разом. Зібрані кошти у сумі 64 035 гривень будуть передані на потреби ЗСУ, – кажуть у громаді.

У селі Маща Малолюбашанської громади ярмаркували для ЗСУ на подвір’ї місцевого ліцею. Результат – 50,8 тисячі гривень. Перед початком благодійного заходу місцева влада вручила ікони, подяки родинам загиблих воїнів Володимира Лазутчика та Ігоря Левицького, а також подяки тим воїнам-односельцям, які сьогодні боронять нашу землю від російського окупанта.

У Радивилові викладачі та вихованці місцевої школи мистецтв організували благодійний концерт просто неба. А глядачі задонатили понад 18 тис.грн та 200 канадських доларів.
Під час заходу було продано пʼять картин від вихованців та викладачів художнього відділу школи. Мистецтво - проти війни!

У Костополі відбувся благодійний мистецький вікенд на підтримку ЗСУ, який організував Центр дитячої та юнацької творчості. Збирали кошти для купівлі квадрокоптера DJI Mavic 3 для працівника закладу Дмитра Козоровського, який зараз у ЗСУ. Зібрали близько 25 тисяч гривень. Ще чотири Starlink та генератор отримають наші військові - їх передали на сесії Костопільської міської ради. 

За повідомленням Рівненської ОВА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також