Мешканці Рівненщини звернулися до президента, щоб повернути на посаду головного лікаря обласної лікарні

2305 0

Ми у соцмережах:

Мешканці Рівненщини звернулися до президента, щоб повернути на посаду головного лікаря обласної лікарні

На сайті президента України з’явилася електронна петиція із проханням вплинути на керівників Рівненщини та посприяти поверненню на законно займану посаду головного лікаря обласної лікарні Івана Зиму. Її автор Володимир Ковальчук. Звернення оприлюднене 5 червня, його вже підписали 125 осіб із 25 тисяч необхідних.

Її автор Володимир Ковальчук. Звернення оприлюднене 5 червня і його вже підписали 125 осіб із 25 тисяч необхідних.

У петиції йдеться: 

- 1 червня 2020 року голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук всупереч закону та здорову глузду достроково розірвав контракт та звільнив з займаної посади головного лікаря комунального підприємства «Рівненська обласна клінічна лікарня» Рівненської обласної ради Івана Зиму, про що було підписано відповідне розпорядження.

Шановний пане Президенте! Звертаюся до Вас, як до гаранта Конституції України від імені жителів Рівненської області, які сподіваються на Вашу допомогу!

Громада Рівненщини добре знає Івана Зиму, як фахового лікаря та професійного керівника. Він пройшов усі ланки медичної кар’єри, протягом тривалого часу очолював КНП «Рівненська обласна клінічна лікарня».Натомість голова Рівненської обласної адміністрації Віталій Коваль та голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук провалили поставлені Вами завдання, щодо боротьби з короновірусом і тепер прагнуть зняти з себе відповідальність за це та «призначити» винними у ситуації, що склалася, керівників медичних установ, при цьому цілковито ігноруючи інтереси громади.

Прошу Вас вплинути на керівників Рівненщини та посприяти поверненню на законно займану посаду головного лікаря Івана Зиму. Жителі Рівненщини вірять Вам та сподіваються на Вашу допомогу!

Підписати її можна ще впродовж 89 днів.

Нагадаємо, рішення достроково розірвати із Іваном Зимою контракт прийняв голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук 1 червня. Минулої п’ятниці депутати спробували скасувати розпорядження голови, однак для цього забракло двох голосів. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також