Мешканці Рівного просять вирішити проблему з квартирами у ЖК

1134 0

Ми у соцмережах:

Мешканці Рівного просять вирішити проблему з квартирами у ЖК

Написали про це у електронній петиції до міської влади.

Зокрема, авторка звернення Юлія Лущик зазначила таке:

- ЖК Рівненська фортеця: введення в експлуатацію. Ми, власники майнових прав на квартири у житлових будинках з обʼєктами соціально-культурного призначення на вулиці Захисників Маріуполя міста Рівного звертаємось з наступним.

На сьогоднішній день є можливість ввести в експлуатацію 3,4 та 11 секції. Загальна кількість квартир-162. Загальна кількість членів сімей-480 чоловік. Проте, без продовження угоди.

ТОВ «КАПІТАЛ ІНВЕСТ ДІМ» позбавлений можливості здійснювати необхідні заходи для введення вказаних секцій в експлуатацію та будівництва інших секцій. Як наслідок ми власники майнових прав на квартири і забудовник стали заручниками такої ситуації.

Забудовник не може ввести три секції в експлуатацію, а ми, власники майнових прав, оформити право власності на квартири. Внаслідок чого зростає і соціальна напруга. Адже багато хто з нас вже роками проживає разом з сімʼями в орендованих квартирах і змушені нести додатковий фінансовий тягар щодо орендної плати.

- Повноваження місцевих рад та її виконавчих органів в частині сприяння розширенню житлового будівництва, допомоги в будівництві житла визначені і в Законі України «Про місцеве самоврядування в Україні». Враховуючи наведене вище, відповідно до вимог статті 23/1 Закону України «Про звернення громадян» ми вимагаємо від Рівненської міської ради розглянути нашу електронну петицію та вжити відповідних заходів щодо підписання Угоди між Забудовником та відповідними структурними підрозділами міської ради, - додала рівнянка.

Наразі петицію підписали 103 людини. Щоб її розглянули у міській раді і дали офіційну відповідь, звернення має набрати щонайменше 250 голосів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також