Мешканці Ювілейного просять облаштувати у мікрорайоні наземний перехід

1439 0

Ми у соцмережах:

Мешканці Ювілейного просять облаштувати у мікрорайоні наземний перехід

Прохання озвучив в електронній петиції до Рівненської міської ради Артем Остапюк.

Пан Остапюк просить облаштувати наземний перехід на місці підземного, яким ніхто не користується через його незручність та занедбаний стан.

Підземний перехід на Ювілейному розташований на вулиці Соборній (поблизу магазину «Мілан»). Біля нього – дві зупинки транспорту, тож мешканці мікрорайону, оминаючи підземку, або біжать навпростець через дорогу, або йдуть близько сотні метрів до найближчого пішохідного переходу.

«Підземні переходи в сучасному місті – це очевидний архаїзм, адже вони не дозволяють швидко перетнути ту чи іншу вулицю, - переконаний автор петиції Артем Остапюк. – Також підземні переходи абсолютно не є пристосованими для маломобільних груп населення. Нещодавно була опублікована петиція про ремонт підземного переходу на Ювілейному, що насправді є абсолютним безглуздям, адже після ремонту ніхто цим підземним переходом користуватися не буде, і люди й надалі будуть, ризикуючи життям, перебігати вулицю в непристосованому для того місці, а місцевий бюджет втратить частку грошей, які могли б бути спрямовані у насправді потрібному руслі. Єдиним правильним рішенням буде облаштувати наземний пішохідний перехід на тій ділянці, що дозволить вільно перетинати вулицю абсолютно всім громадянам в безпечний та швидкий спосіб».

За три днів петиція поки набрала лише шість голосів з потрібних трьох сотень. Збір підписів триватиме до 5 жовтня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також