Мешканця Рівненщини затримали, бо продавав дизель по 75 гривень за літр

7564 0

Ми у соцмережах:

Мешканця Рівненщини затримали, бо продавав дизель по 75 гривень за літр

Дільничні офіцери поліції Новоград-Волинського райвідділу встановили причетність жителя Рівненщини до незаконного продажу дизельного пального. Охочі могли придбати у чоловіка дизпальне за умови не менше 15 літрів «в одні руки». Ціна товару складала 75 гривень за літр.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що у Новоград-Волинському районі на автошляху відбувається нелегальна реалізація пального. 25 травня під час перевірки повідомлення поліцейські на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Калинівки Піщівської територіальної громади помітили чоловіка, який реалізовував пальне просто з мікроавтобуса. Жодних дозвільних документів для провадження такої господарської діяльності у 47-річного жителя Рівненської області не було.

Правоохоронці з’ясували, що бажаючі могли придбати у чоловіка дизпальне за умови не менше 15 літрів «в одні руки». Ціна товару складала 75 гривень за літр.

Поліцейські затримали транспортний засіб чоловіка та вилучили понад 300 літрів дизелю, а також металеві та пластикові ємності. Відносно власника такого «бізнесу» поліцейські оформили адміністративні матеріали.



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також