Ми не агресори, але можемо агресивно відстоювати наші кордони, - Володимир Кличко на з`їзді «УДАРу»

946 0

Ми у соцмережах:

Ми не агресори, але можемо агресивно відстоювати наші кордони, - Володимир Кличко на з`їзді «УДАРу»

Чемпіон світу з боксу Володимир Кличко закликав українців залишатися об’єднаними, сильними та захищати свою країну. Про це він заявив, виступаючи на з'їзді партії «УДАР Віталія Кличка».

 «З 2013-2014 року ми показали агресору, що ми можемо тримати удар. Ми показали, що зробили свій вибір: демократичні принципи нам ближчі, ніж будь-які інші. Ми патріоти, які люблять свою країну, а не протилежність цьому – ті, хто не любить інших людей та інші країни. Ми – патріоти, ми боремося за нашу ідею, за наш вибір – за свободу та демократію. І нам потрібно залишатися такими ж талановитими, сильними та єдиними. Ми не агресори, але можемо агресивно відстоювати наші кордони», – сказав Володимир Кличко.

Всесвітньо відомий боксер пояснив, чому вступив територіальну оборону Києва та побажав успіхів делегатам з'їзду.

«Є така фраза: не питай, що країна може зробити для тебе. А спитай, що ти можеш зробити для країни. Я спитав себе, що можу зробити? Я вступив до тероборони. Цей вибір я зробив, тому що я люблю свій народ, свою країну, своє місто, своїх сусідів та друзів, сім'ю, дочку. Я хочу вас запитати. А ви любите свою країну? Майбутнє наших дітей, у якій країні ми житимемо, залежить від нас. Ми зробили свій вибір. Тож давайте залишатися сильними, цілеспрямованими, об'єднаними, давайте тримати удар і рухатись лише вперед. Слава Україні», - підсумував Володимир Кличко.

«Ми вміємо тримати удар і повинні довести це світу», - прокоментував Валентин Демчук, лідер Рівненського «УДАРу», - «Ми звертаємося до міжнародної спільноти щодо підтримки України у боротьбі з російською агресією».

На правах реклами


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також