Мідна сковорідка рівненському «Канту» не дісталась

2090 0

Ми у соцмережах:

Мідна сковорідка рівненському «Канту» не дісталась

На ресторанну премію "Сіль" претендували два заклади з Рівного, і навіть дійшли у змаганні до фіналу, але дісталась відзнака іншим.

Уже дев'ятий рік відбувається конкурс на визначення кращих ресторанів, барів, пабів та кафе в Україні і нагородження національною премією “Сіль”. Загалом цього року заявки на участь у конкурсі подали близько 3 000 закладів харчування. У фінал увійшли 145 закладів з 22 міст. Серед яких - пивна ресторація “Кант” та кондитерська "Морквяна Мар’яна" з Рівного.

Фінальному голосуванню передували неодноразові відвідування закладів-фіналістів членами журі, які оцінювали кухню, атмосферу, спеціалізацію та сервіс.  А в неділю у Києві відбулась церемонія нагородження — переможцям вручили мідні сковорідки від відомого французького бренду, як знак якості для закладу.

Серед переможців рівненських закладів немає, сковорідки дістались закладам Києва, Одеси, Львова і Львівської області. Зокрема, у номінації “Найкраща кондитерська”, на яку претендувала рівненська “Морквяна Мар’яна", нагорода дісталась львівській SHOco, а найкращим пивним рестораном (на це звання претендував рівненський “Кант”) названо київський This is pivbar.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також