Міграційна поліція Рівненщини видворила нелегала до Азербайджану

572 0

Ми у соцмережах:

Міграційна поліція Рівненщини видворила нелегала до Азербайджану

Поліцейські управління міграційної поліції в Рівненській області спільно із працівниками міграційної служби регіону викрили 59-річного громадянина Азербайджану на нелегальному перебуванні в Україні.

Іноземець без будь-яких документів на проживання приїхав у приватних справах 26 лютого 2023 року та оселився у Рівному. У серпні торік працівники Рівненського МВ УДМС склали на нього протокол про вчинення адмінправопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203 КУпАП, та прийняли рішення про примусове повернення його в країну походження. Втім, цього не сталося. Як пояснив іноземець, загубив паспорт із особистими речами та не міг виїхати.

Тож після отримання наприкінці грудня відповідної довідки про повернення до Азербайджану відносно нелегала було прийнято рішення про примусове видворення із подальшою забороною щодо нього в’їзду на територію України строком на п’ять років.

Четвертого січня оперативники міграційної поліції спільно із працівниками міського відділу УДМС супроводили його до пункту пропуску «Могилів-Подільський» та видворили 59-річного іноземця в країну походження, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області .

Речниця Державної міграційної служби у Рівненській області Світлана Марков повідомила Суспільному, що у 2023 році прийняли 43 рішення про примусове повернення порушників міграційного законодавства, з яких найбільше рішень щодо громадян Росії, Азербайджану, Узбекистану та Грузії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також