Міграційна поліція знайшла на Рівненщині росіянку, яка сьомий рік жила нелегально в Україні

1754 0

Ми у соцмережах:

Міграційна поліція знайшла на Рівненщині росіянку, яка сьомий рік жила нелегально в Україні

Під час проведення посилених заходів щодо недопущення порушень законодавства іноземцями в умовах воєнного стану працівники управління міграційної поліції в Рівненській області спільно із співробітниками державної міграційної служби та Департаменту соцполітики Рівненської міської ради задокументували порушення росіянкою правил перебування в Україні.

Жінка із 2015 року без будь яких підтверджуючих документів та законного права проживала на території нашої держави, «мігруючи» різними населеними пунктами. Виявили її поліцейські в одному із гуртожитків під час перевірки внутрішньо переміщених осіб.

Сьогодні, 29 червня, на нелегалку склали адміністративні матеріали за частиною 1 статті 203 КУпАП. З метою ідентифікації особи та оформлення необхідних документів оперативники міграційної поліції доставили її до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, що на території Волинської області.

Заходи щодо виявлення іноземців та осіб без громадянства, підстави і законність їх перебування на території України, порядку працевлаштування, надання житла тощо тривають, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також