Михайло Переверзій: «На серії з восьми перемог я б не акцентував уваги»

1142 0

Ми у соцмережах:

Михайло Переверзій:  «На серії з восьми перемог я б не акцентував уваги»

Бути в призерах вищої баскетбольної ліги — таке завдання перед стартом чемпіонату озвучив перед чоловічою командою президент БК «Рівне» Сергій Ліщук. І хлопці та їхній тренер взялися виконувати президентський наказ. Після восьми стартових матчів у наших баскетболістів вісім перемог, а відтак за втраченими очками саме вони — лідери групи №2 вищої ліги.

Минулих вихідних рівненські баскетболісти грали на виїзді проти дублерів «Київ-баскета». Молоді суперники, судячи з усього, не стали достатнім подразником для підопічних Михайла Переверзія, а тому перемоги команда ледве вирвала — 96:90 та 95:92. У першій грі вирішальною стала влучність Тараса Шанюка — 19 очок, а в повторній Василя Федорчука — 30 очок.

— Ми готуємося до усіх матчів, але не завжди все виходить, — пояснив головний тренер чоловічої команди БК «Рівне» Михайло Переверзій. — Головні наші суперники ще попереду — Львів і Тернопіль. Хоча від кожного суперника можна очікувати сюрпризів, «Київ-баскет» тому підтвердження. Щодо серії з восьми перемог, то я б на цьому не акцентував уваги. З цього приводу в нас жодної ейфорії. Попереду «Львівська політехніка», потім виїзд до Черкас. Будемо готуватися до кожної гри.

Домашні матчі проти «Львівської політехніки» БК «Рівне» проведе 17-18 листопада, початок, відповідно, о 17.00 та 13.00.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також