Микола Несенюк: "Динамо" нагадало "Барселону"

594 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк:

Днями хтось із футбольних експертів заявив, що нинішнє київське «Динамо» нагадує йому «Барселону». Звісно, що з нього почали глузувати. І дарма. Бо мені нинішнє «Динамо» теж нагадало «Барселону». Таку, якою вона була рівно чверть століття тому – восени 1997-го.

Нагадаю, що тої осені славетна «Барселона» вибула із Ліги чемпіонів на груповому етапі, двічі програвши київському «Динамо». Спочатку в гостях 0:3, а потім вдома 0:4.

Як забути ту шалену істерику, що охопила тоді українських журналістів? Вони в один голос підносили «Динамо» до небес, оголошуючи гравців суперзірками, а тренерів геніями та чудотворцями. Чому ні? Вони ж бо вщент розбили саму «Барселону»!

Що було далі, всім добре відомо – вже навесні все стало на свої місця. «Барселона» продовжила здобувати всі можливі трофеї та титули, а «Динамо» - згадувати про ті дві перемоги, які так і залишились останніми.

Але ж було! «Барселона» у тих матчах восени 1997-го справді виглядала безпорадно! Точно як нинішнє «Динамо», яке її тодішню дуже нагадує.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також