Микола Несенюк: Курорти Ердогана

706 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Курорти Ердогана

Українці справедливо обурюються дивною поведінкою турецького президента Ердогана, який замість того, щоб всіляко ізолювати російських агресорів, проводить з ними переговори і закликає до цього Україну та решту країн світу. Це і справді не дуже добре. Проте кожен керівник держави будує свою політику на основі отриманої ним інформації. А яка інформація у Ердогана?

З одного боку, він чує про російську агресію, знає про численні руйнування і людські жертви, яких щодня зазнає Україна. З іншого - він не може не знати, що у цей же час на курортах сонячної Анталії насолоджуються відпочинком як російські, так і українські відпочивальники. Звісно, потік туристів не той, що до війни, але вони є! А коли росіяни та українці можуть разом відпочивати у Туреччині під час війни, то чому вони не можуть домовитись про її припинення?

Це я спробував реконструювати думки, які, можливо, є у турецького президента. Про думки нашого президента ми дізнаємося щодня, упевнюючись у його рішучості перемогти підступного ворога, віддавши для цього все що можна.

Про те, що думає наш президент з приводу відпочинку українців на світових курортах, ми, на жаль, не знаємо. І дарма. Можливо, саме наявність українських відпочивальників на середземноморських пляжах не дає країнам Заходу остаточно повірити в те, що ми знаходимося у смертельній небезпеці і нам слід чимшвидше дати багато зброї і грошей?

Підкреслюю, що це лише мої особисті домисли. А хотілося б знати, що думають про турецькі курорти наші очільники. Може, хтось із них тепер там знаходиться. Чому ні? Війна війною, а курорт курортом!

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також