Микола Несенюк: Масштаб загрози

2041 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Масштаб загрози

Нещодавно співробітники контррозвідки СБУ знешкодили у Рівному ворожу агентиню. Нею виявилась 68-річна працівниця одного з місцевих навчальних закладів. Вона, як виявили невсипущі контррозвідники, розміщала в мережі «аднакласнікі» проросійські матеріали і цим підривала обороноздатність нашої країни. Коли я про це дізнався, мені одразу полегшало. Тепер у Рівному можна спати спокійно – ніхто вже не загрожуватиме нашій безпеці шляхом публікації у російській соцмережі ворожого нам контенту! Ну як тут не подякувати професіоналам із контррозвідки, які, не рахуючись із часом, юзали ворожі соцмережі і викрили врешті бабусю пенсійного віку, яка нам страшенно загрожувала, пишучи довгими зимовими вечорами антиукраїнські повідомлення в Інтернеті.

Бабусю, прізвище якої Сєвєрова, поки що ніяк не покарали. Вона продовжує ходити на роботу на факультет історії, політології та міжнародних відносин, де є заступником декана. Чому так? Чому небезпечну ворожу агентиню не допитують нині цілодобово у слідчому ізоляторі, аби вона назвала імена своїх спільників, разом з якими пише всяку фігню в «аднакласніках» і підриває нашу національну безпеку? Як на мене, причина проста – це на публіку можна сказати, що затримали агентиню. Чому ні? Інша справа – довести в суді її провину! Що її безглузді проросійські дописи справді були злочином, за які слід карати згідно зі статтями Кримінального кодексу. З цим буде складніше.
Скоріше за все, справа закінчиться нічим. Тому що все вже зроблено. Контррозвідники довели, що не займаються дурницями під час війни, а викривають ворожих агентів. Хоча з тої російської тітки такий самий агент як з Луценка генпрокурор. Коли вже притягати до відповідальності за проросійські та антиукраїнські висловлювання, то не треба жодної контррозвідки! Варто лише підняти програми «кварталу» десятирічної давнини і саджати усіх тих «кварталівців» разом із чинним президентом – вони тоді наговорили такого, що бідолашній замдеканші і не снилося! І не в «аднакласніках», а на телеканалах із багатомільйонною аудиторією!
Тому мені страшно від масштабу загрози! Не від бабулі з деканату нікому не потрібного факультету, який до 1991 року звався «факультетом історії комуністичної партії та наукового комунізму», а від контррозвідників, які її «викрили»! Скільки ж їх таких в наших «органах» займаються відвертими дурницями під час війни! Скільки справжніх агентів та диверсантів діють в наших державних органах, включно із СБУ, поки ці хлопці полюють за бабусями, які не можуть забути свою комсомольську молодість і діляться спогадами з такими ж самими, як вони! Загроза справді серйозна!

 

 

 



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також