Микола Несенюк: Медведчук і зрадники

1208 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Медведчук і зрадники

Щось нічого не чути про Медведчука. Того самого, проти якого колись впроваджували санкції, якого садовили під домашній арешт, а потім, коли він з-під того арешту спокійно собі пішов, героїчно шукали усім СБУ і нарешті затримали. Цей подвиг увінчався відеовиступом Медведчука, який розповів ворожою мовою про «державну зраду» Порошенка. І на цьому все. Виглядає так, що вся ця історія із виловлюванням Медведчука була потрібна винятково заради отого відеовиступу, який крутили по всіх можливих і неможливих каналах.

Дехто із «втаємничених» повідомляє, що Медведчук продовжує давати покази, але про це поки що не можна говорити, бо це державна таємниця. Дивно – про Порошенка було можна, а про щось інше – таємниця…

Якщо ж згадати, що все сказане заарештованим Медведчуком на камеру ми вже чули понад рік тому від безстрашних «розслідувачів», то запитань стає ще більше. Бо «розслідувачі» і Медведчук говорили одне й те саме настільки схоже, що видавалося, що вони разом виконують завдання одного керівника.

Якого? Про це можна було б запитати у СБУ, але якось не виходить. Бо ми нещодавно дізналися від президента Зеленського, що у тому СБУ виявили цілий батальйон зрадників. Іншими словами, кілька сотень медведчуків. І це лише ті, хто сам про це публічно заявив, перейшовши на бік ворога.

А скільки їх ще є у СБУ? Тих, хто чекає загарбників, аби перейти на їхній бік? Разом із Медведчуком, як без нього?

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також