Микола Несенюк: Мовчання «слуги»

1529 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Мовчання «слуги»

Ідеальних людей не існує. Так само не існує ідеальних організацій, товариств, об’єднань та інших інституцій. Тому що їх теж створюють люди, а ідеальних людей, як ми вже зазначили, не існує. У кожного з нас є щось таке, за що нам дуже соромно. Саме це підказує найбільш розумним із нас не повчати всіх довкіл, ставлячи у приклад себе. Саме тому в мене завжди викликали недовіру абсолютно ідеальні люди, в яких немає недоліків. Точніше, вони про ці недоліки не згадують. Мовчать. Навіть тоді, коли факт, який їх не прикрашає, всім відомий і не потребує доказів.

Скільки разів я бачив отаке мовчання, скільки разів сподівався, що відмовчавшись, людина усвідомить свою помилку і надалі поводитиметься не так зухвало і самовпевнено! І дарма – той, хто замість визнати свою помилку і привселюдно за неї покаятися, просто мовчить ніби нічого не сталося, надалі стане ще гіршим. Озлобиться, знаючи, що всі це про нього знають, але теж мовчать. Вони потім заговорять, коли вже буде пізно.

Днями народний депутат від партії «Слуга народу» на прізвище Ковальов відкрито перейшов на сторону ворога і почав служити окупантам. Зробив він це не вчора і не позавчора, просто саме два дні тому він виступив із публічною заявою, після якої назад дороги немає. І лише тоді фракція «Слуги народу» у Верховній Раді почала ворушитися. І дарма. Тому що ціна всій цій фракції і однойменній так званій партії – шматок лівої шкарпетки Володимира Зеленського, який витягнув їх усіх у владу і без якого вони б і досі були як і раніше невідомими нікому, окрім прокурорів та слідчих. Один «слуга» вкрав у магазині чотири пляшки пива, інший взяв участь у груповому зґвалтуванні… І що з того, що всі про це знають?

Зрадник Ковальов пива не крав і у зґвалтуваннях не був помічений. Він крав серйозно, одразу ж оволодівши механізмами наживи, які дає депутатський мандат. І йому теж за це нічого не було. Чи буде йому щось за зраду Батьківщини під час війни? Гадаю, що ні. Інакше би наш принциповий та безстрашний президент про це б сказав.

Але мовчить наш президент, ніяк не оцінює зраду депутата, якого привів до влади. Чому мовчить? Тому що йому про це нічого не написали. А коли не написали, то він і не прочитав. Видно, ті, хто пише Зеленському його полум’яні промови, вирішили, що краще президенту про того Ковальова не згадувати.

Через це певний час не згадувати доведеться і про державну зраду Порошенка, яку так активно шукають слуги Зеленського. Як тут шукати, коли перед очима свій рідний зрадник Ковальов, який не приховує своєї зради, а навпаки – нею пишається! Знає, що надійно захищений окупантами! Власне, тут немає нічого дивного. Після зради чергового «слуги» нічого у нас не зміниться. Хіба що найбільш фанатичні прихильники Зеленського затихнуть на кілька днів. Відмовчаться, а потім почнуть знову, ніби нічого не трапилось і не було серед депутатів–«слуг» ніякого зрадника Ковальова. До речі, він і досі депутат! Може навіть на сесію приїхати – кого йому боятися? Того, що мовчить?

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також