Микола Несенюк: Невдале «полювання» Михайла Ткача

1586 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Безстрашний розслідувач Михайло Ткач показав народу нове кіно. Як я і передбачав вже після перших його «подвигів», цей сміливець продовжує забиратися все глибше до зони смертельної небезпеки, яка знаходиться на елітних курортах, де той Ткач нишпорить у пошуках тих, кого міг би «викрити». Цього разу не вийшло…

Чому? Ткач показав, де і як відпочиває на альпійських курортах багата русня, яку вона має там нерухомість і таке інше. Але кому показав і для чого? Що у показаному ним є не те щоб сенсацією, а хоча би новиною, тим більше для українців? Що нам з того, що той чи інший к@ц@п розкошує в горах Франції чи Швейцарії? Це, як показує досвід, не цікаво навіть їхнім співвітчизникам, які все це добре знають і тихо заздрять тим, хто зміг багато вкрасти і виїхати.
Мені здається, що показувати таке очевидно безглузде кіно нашому розслідувачу довелося від безвиході. Ну і, звісно, щоб відзвітувати перед тими, хто оплатив оті його героїчні поневіряння небезпечними для життя альпійськими курортами. Навряд чи прості українці пожертвували б гроші на цей «проєкт». А якби їх попросили це зробити, то вони би послали того Ткача туди само, куди посилала його у тих Альпах багата русня. Бо ж зрозуміло, що у «кіно» увійшло далеко не все, що сказали к@ц@пи тому розслідувачу.
Цілком очевидно, що шукав той Ткач навколо Куршавеля зовсім не «російських олігархів», які ні від кого і не ховаються. Він шукав українців. Довго шукав, наполегливо! Але не знайшов! Певно, ті, від кого він дізнався про ймовірні місця відпочинку багатих українців в Альпах, завчасно попередили потенційних «жертв» героїчного Ткача. Тож вони встигли поміняти місце перебування, залишивши детектива-невдаху наодинці з нахабними к@ц@пами, які тепер, напевно, дуже сміються, дивлячись оте «розслідування». Якщо взагалі дивляться, що навряд.
Нічого, у світі є ще багато дорогих курортів, куди ще не ступала нога безстрашного Михайла Ткача. Головне, щоб адреси йому наступного разу «зливали» правильні.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також