Микола Несенюк: Невідкладний Медведчук

1170 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Невідкладний Медведчук

Не встигли люди як слід насолодитися несподіваною зачіскою Медведчука на розповсюдженому по світу знімку, як Володимир Зеленський запропонував обміняти його на українських полонених. Намір, безперечно, добрий, але є нюанс. Медведчук є громадянином України і нікуди з України упродовж останнього року не виїжджав. Чисто формально обмін громадянина України на громадян України виглядає не зовсім логічно. Його ж затримали не на полі бою у складі російських загарбників!

А коли так, тоді слід обмінювати на наших полонених усіх тих українців, хто вів в останні роки антиукраїнську діяльність. А таких у нас – батальйони! І не десь по кущах, а у парламенті, в уряді, на телебаченні нарешті. І кожен із них наговорив проти України не менше, а набагато більше за Медведчука.

То чому їх не затримують і не пред’являють звинувачень?

Власне і з Медведчуком все досить складно. Це лише збоку все виглядає як детектив. Насправді він понад рік спокійно жив у розкішному особняку в центрі Києва під «домашнім арештом», причому зайти туди ніхто не міг, навіть поліція. З початком війни Медведчук, як тепер стало відомо, просто змінив один розкішний особняк на інший, де міг спокійно жити і далі, не перевдягаючись у військовий камуфляж і не псуючи собі зачіску. І тепер він невідомо де.

Може знову в якомусь особняку із прислугою поневіряється. І чекає на комфортний переїзд до не менш розкішного особняка у москві чи деінде після обміну.

І що цікаво – ми так досі і не знаємо що ж той Медведчук насправді накоїв? Другий рік слідства поки що не дав нічого. І коли в мирний час справа не рухалась, то чи прискориться вона під час війни?

Коли врешті буде відкритий і публічний суд над Медведчуком, де ми зможемо переконатися у тому, що він державний зрадник? Де він скаже все про всіх або не скаже нічого ні про кого і буде виправданий. Чому ні?

Не я перший помітив, що покази Медведчука насправді мало кому потрібні, коли не навпаки. Інакше би за рік, що він сидів у тому особняку під «домашнім арештом», його хоча би раз допитали. Чомусь цього не сталося. І, швидше за все, не станеться взагалі.

Занадто неприємними для купи українських політиків були би ці свідчення і це нікому у владі насправді не потрібно. Набагато краще буде коли Медведчук переїде до москви і буде там щось брехати по телевізору разом із Кивою та іншими.

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також