Микола Несенюк: Невмируща ОПЗЖ

749 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Невмируща ОПЗЖ

Все частіше лунають голоси тих, хто не задоволений забороною проросійської партії ОПЗЖ. Мовляв, цього замало – слід усіх депутатів від цієї партії як мінімум позбавити мандатів, а ще краще посадити! Бо це вони «привели до нас війну». Чи справді це варто робити і чи допоможе це нам позбавитися проросійських колаборантів?

Відповідь на це запитання ви знаєте і без мене – не допоможе! Тому що колаборантство у вигляді готовності коли що служити ворогу не є вигадкою партії ОПЗЖ. Просто так сталося, що саме у цій партії зрадників виявилося більше, аніж у інших.

Тому на місце забороненої ОПЗЖ прийдуть нові політичні сили, які робитимуть те ж саме – об’єднуватимуть консервативну частину української політики та бізнесу. Завдання цих людей просте і очевидне – зберегти свої статки і привілеї! Заради цього вони здатні практично на все. В тому числі і на зраду. А коли зрада стане невигідною, вони одразу ж стануть патріотами.

Таких прикладів ми вже маємо вдосталь – чимало тих, кого вважали «ватниками», нині очолюють захист своїх територій від ворога. Не знаю, що у них в голові. Скоріше за все, новітні патріоти зрозуміли, що їх надурили! Що ворог не збереже їхні статки і владу, а навпаки! І тому з радістю порозбігалися з тої ОПЗЖ. Залишились лише ті, що занадто глибоко загрузли у зв’язках з росіянами і вже не можуть відверто перейти на наш бік.

Практично всі вони виїхали або до росії, або до Європи, звідки спостерігають, чим усе це закінчиться. Не буду згадувати про те, як їм вдалося спокійно залишити Україну без перешкод від патріотів із СБУ. Цікаво інше – як називатиметься їхня партія після того, як ми переможемо?

В тому, що така партія не лише точно буде, а ще й пройде не виборах в органи влади, немає жодних сумнівів. Тому що ліквідовувати слід не партію ОПЗЖ, а ті умови, за яких такі партії виникають у нас після кожної революції під новими назвами. Умови відомі – захист через політику власних привілеїв та статків. Коли робити це через владу стане неможливим, усі ОПЗЖподібні партії зникнуть самі. Як роса на сонці!

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також