Микола Несенюк: ОУН замість ООН

1268 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: ОУН замість ООН

Ракетний обстріл центру Києва, де в той час знаходився генеральний секретар Організації Об’єднаних Націй, як виглядає, поставив остаточну крапку в історії її існування. Власне, саме створення цього міжнародного органу було від початку контрпродуктивним – засновники ООН добре знали, що є стратегічними ворогами, але невідомо навіщо спорудили багатотисячну бюрократичну машину, яка жодної користі за майже вісімдесят років свого існування не принесла.

Задум був ніби непоганий – країни-переможниці в другій світовій війні вирішили об’єднати усі держави світу під своїм керівництвом. Щоб нікому більше не спадало на думку розпочати війну. Для цього утворили «раду безпеки», яка, коли що, мала прийняти потрібну резолюцію. Вловили зміст? Коли ні, то повторюю ще раз: в разі початку війни у будь-якій точці світу ООН має це обговорити і, увага, прийняти резолюцію! Тобто написати папірець, який зобов’язує агресора припинити агресію. Оце, власне, і все.

Саме задля цього у Нью-Йорку дуже комфортно протирає штани та спідниці вже четверте покоління високооплачуваних дипломатів з усього світу. Запитаєте, а що буде, коли цю резолюцію не буде виконано? Відповідаю – нічого! Агресор може спокійно продовжувати війну, повісивши цю резолюцію на відповідний цвяшок. І це правильно – військову агресію можна зупинити виключно військовим же шляхом. Інакше ніяк.

А військ у ООН немає. Точніше, вони є, але вони не воюють. Просто прибувають кудись відповідно до резолюції і знаходяться там поки не почнуть стріляти. Щойно почнуть - «війська ООН» одразу ж тікають.

Складаються ці «війська» із підрозділів різних країн, які аж ніяк не бажають загибелі своїм воякам невідомо де і невідомо за що. Єдиним винятком була, здається, війна у Кореї сімдесят років тому, коли «військами ООН» були збройні сили США, які й звільнили оту саму Південну Корею, що забезпечує нас усім тим, що не вміє робити Китай.

Але досі всі ці війни, які ООН не в стані була зупинити, не розпочинали засновники цієї організації, які мають право скасувати будь-яке її рішення. Тепер, коли москва напала на Україну, ООН виглядає як пожежна частина, один із керівників якої особисто розпалює пожежі і забороняє пожежникам ці пожежі гасити.

Днями генеральний секретар ООН був смачно посланий подалі кремлівським виродком. І що ви думаєте зробив у відповідь керівник ООН? Правильно – пішов за адресою, вказаною йому московською потворою. І тепер сидітиме в Нью-Йорку і висловлюватиме стурбованість. Очевидно, що таку ООН слід закривати назавжди.

Запитаєте, що навзамін? Все дуже просто – треба, аби функції ООН виконувала ОУН – Організація Українських Націоналістів. Вона була щойно сформована на американській базі Рамштайн і об’єднала понад чотири десятки держав, які готові разом із Україною боротися проти російських агресорів аж до повного цих агресорів знешкодження. Якщо це вдасться, то саме ОУН має надалі підтримувати мир у світі замість ні на що не здатної ООН.

Власне офіс у Нью-Йорку можна залишити, передавши його ОУН. Навіть назву змінювати не доведеться – англійською «об’єднані нації» та «українські націоналісти» пишуться однаково – UN. І саме вони, українські націоналісти з усіх континентів, об’єднають світ аби після нашої перемоги війни вже більше ніколи не було.

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також