Микола Несенюк: Перевірка Вернидубом

734 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Перевірка Вернидубом

25 вересня цього року я задавався питанням – хто зупинить “Кривбас”? Писав про те, що завдяки тренеру Вернидубу, який зліпив команду із маловідомих і нікому не потрібних футболістів, “Кривбас” може претендувати на роль лідера українського чемпіонату, а за певних умов здатен цей чемпіонат виграти. Наприкінці я припустив, що зупинити “Кривбас” здатна лише одна команда, і ця команда – не “Шахтар”.

Так воно і сталося – до цих вихідних “Кривбас” йшов на першому місці, а вчора його зупинило “Динамо”. Спробую пояснити на чому грунтувався мій прогноз майже двомісячної давнини. Нічого несподіваного – слід було розуміти що попри видатний талант тренера Вернидуба існує така річ як рівень футболістів, який у команди із Кривого Рогу об’єктивно нижчий за рівень гравців “Динамо”. Чому ж я тоді не вказав на “Динамо” прямо, а лише натякнув? Тому що тоді у динамівців тривала ігрова криза – гравці вже не розуміли тренера і навпаки. Бо насправді кияни програли не “Чорноморцю”, “Поліссю”, “Дніпру” та “Шахтарю” – вони програли самі собі! Тож ще раз висловлю вдячність тренеру Луческу, який таки пішов із “Динамо”. І не тому, що непокоївся за команду, яка опустилася на дев’яте місце, а тому що престиж самого Луческу падав все нижче з кожною поразкою “Динамо” і подальша кар’єра, яку він хоче продовжити, опинилась під загрозою.
 
Таким чином після мудрого вчинку Луческу у грі проти “Кривбасу” команді для перемоги слід було просто не заважати – все стало на свої місця! І не тому що тренер Шовковський кращий за тренера Вернилуба, а тому що у “Динамо” гравці сильніші. Треба їм просто не заважати і тоді команда буде здатна вигравати не лише у “Кривбасу”, а й у всіх інших, включаючи “переможців “Барселони”.
 
Чи означає це що “Кривбас” втратив шанси на високі місця? Аж ніяк! Його лише зупинили на довгому турнірному шляху. І “перевірка Вернидубом” не буде ні для кого легкою!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також