Микола Несенюк: Робити неможливе

376 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Робити неможливе

Невблаганна статистика стверджує, що за майже шістдесят років виступів у європейських клубних турнірах київське “Динамо” жодного разу не проходило далі після програшу у першій грі з різницею у два м’ячі. Саме з такою різницею команда програла “Зальцбургу” минулої середи у Любліні.

Теоретично це означає, що шансів пробитися до Ліги чемпіонів кияни не мають. Практично теж, хоча команда в особі гравців та тренерів заявляє, що зробить все, аби ці два м’ячі відіграти. І правильно – а що ви хочете щоб вони казали? Інша річ – сама гра, яка попри несприятливі перспективи може бути цікавою. Навряд чи нинішнє “Динамо” гратиме обережно – захист у цього варіанту команди не є найсильнішою ланкою. Тому ми майже точно побачимо досить відкриту гру – “Зальцбург” в обороні теж не бездоганний.
 
Чи вдасться динамівцям у такій грі зробити неможливе і таки відіграти оті невідігрувані два м’ячі? Події останніх днів ще раз довели, що всі ми вже третій рік робимо неможливе, витримуючи агресію божевільного ворога, та ще й граємо при цьому у футбол. У це нелегко повірити у казково-ляльковому Зальцбургу, де триває лагідне життя під мальовничими Альпами. Тут не просто уявити, що можна роками жити під ворожими обстрілами щораз налагоджуючи життя після завданих руйнувань. Футбол – це теж життя, але воно тепер таке різне у нас та австрійців, які у безплатному пакеті телебачення і досі мають купу каналів наших ворогів і жодного українського.
 
Та досить про це – давайте сьогодні просто вболівати за “Динамо”, що би там не казала невблаганна статистика.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також