Микола Несенюк: Розслідування переляканих

415 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Розслідування переляканих

Після вчорашнього обстрілу України хтось із числа наших західних партнерів заявив, що цей злочин агресорів буде розслідуваний. Ну як нам не тішитися такою новиною! Як не радіти тому, що наші небайдужі зарубіжні друзі ретельно вивчать усі обставини того що сталося і зроблять незаперечні та об’єктивні висновки!

Скажете, що я глузую? Саме так, а що залишається? Приєднатися до хору волаючих про те, що зло має бути покаране? Який у цьому сенс коли покарати зло можна лише перемігши його в бою? Що нам від цих заяв та розслідувань? Невже світ до вчорашнього дня не знав про звірячу суть нашого ворога? Це було ясно ще десять років тому коли було збито пасажирський літак! І що? Нічого окрім довгих років нікому, окрім адвокатів, не потрібного розслідування і рішення суду, яким ворог з насолодою підтерся. Тому що зрозумів, що його бояться! І тому розслідують те, що очевидно одразу. Так і тепер – безглуздою заявою про розслідування наші партнери підтвердили свій страх перед агресором, який став за ці десять років ще сильнішим.
 
А чому їм не боятися? У них же все добре – літають літаки, проходять спортивні змагання та концерти, учасники яких не чекають щомиті сигналу повітряної тривоги. Вони лягають спати ввечері упевнені що прокинуться і йдуть з дому вранці упевнені, що повернуться. Вони добре знають, що у нас це не так. І тому бояться і не допомагають нам перемогти.
Чи можемо ми їм цим дорікати? Чи не боялися би ми так само на їхньому місці, як бояться наші співвітчизники, які виїзали за кордон? Не знаю. Може розслідування щось підкаже?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також