Микола Несенюк: Секретні протоколи Меркель-Путіна

1867 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Секретні протоколи Меркель-Путіна

Друга світова війна розпочалася після того, як Сталін та Гітлер уклали влітку 1939-го договір про дружбу. 1 вересня один із «друзів», тобто Гітлер, напав на Польщу, а другий, тобто Сталін, почекавши поки перший розгромить польське військо, напав з іншого боку через сімнадцять днів. Це я добре знаю, бо моє рідне місто саме тоді стало частиною СРСР. У школі нам брехали про те, що договір з Німеччиною був з боку СРСР тактичним прийомом. Імені Сталіна тоді не вживали.

Водночас увесь світ стверджував, що друга світова війна стала реалізацією секретних протоколів, підписаних разом із договором від 1939 року, за якими Європа була поділена між Гітлером та Сталіним. СРСР все заперечував і лише через п’ятдесят років таки зізнався, що секретні протоколи справді були. Причому признався якось тихо і непомітно аби потім знову брехати про «вєлікую пабєду».

Згадати про ті уже давні події змушує поведінка нинішніх керівників Німеччини, які майже відкрито виступають на боці московських агресорів, відмовляючись застосовувати санкції та не надаючи нам наступальної зброї. І це у той час, коли увесь світ переконався у злочинній суті московського режиму і став на захист України.

Навряд чи нинішні дії очільників Німеччини зумовлені лише їхньою глупістю, недалекоглядністю чи ще якими суб’єктивними факторами. Тому що німецькі керівники продовжують курс на підтримку кремлівського диктатора, який був взятий ще багато років тому.

Нагадаю, що 2005 року Німеччину очолила Ангела Меркель, яка виросла і прожила першу половину життя в тій частині Німеччини, що була окупована СРСР, і де починав свою кар’єру нинішній кривавий кремлівський вбивця. Вже за рік після обрання Меркель канцлером, колишній кагебіст виступив у Мюнхені з промовою, у якій визначив агресивні цілі свого режиму. І що? Нічого!

Потім були напад на Грузію 2008-го, напад на Україну 2014-го, які аж ніяк не вплинули на дружбу між Меркель та Путіним. Навпаки – Німеччина робила все аби вплив агресора на економіку Німеччини та інших європейських країн лише зростав. Це тривало і після того, як Меркель відійшла від влади – «обнулитися» і правити довічно у Німеччині поки неможливо.

Тепер ми маємо війну, у якій поставлено під сумнів саме існування людства, яке залежить від волі божевільного кремлівського маніяка із ядерною зброєю. Усі в світі це розуміють окрім німців, точніше німецького уряду та парламенту. Чому? Це ж суперечить здоровому глузду!

Глузду суперечить, а домовленостям, про які ми не знаємо, може і не суперечить. Може існує секретний протокол, згідно з яким Меркель домовилась про щось із Путіним й тепер німецькі керівники цього протоколу дотримуються.

Коли це так, то ми про це точно дізнаємось після нашої перемоги, яка буде здобута набагато страшнішою ціною, ніж це могло бути у разі нормальної поведінки керівників Німеччини. І цю правду ми взнаємо раніше, ніж за через п’ятдесят років.

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також