Микола Несенюк: Три уроки від шотландців

577 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Три уроки від шотландців

Футбольна команда Шотландії, яка вчора розгромила Україну з рахунком 3:0, дала нашим футболістам і тренерам щонайменше три уроки.

Перший – від першої до останньої хвилини боротися за кожний м’яч на кожній ділянці поля, не зупиняючись ані на мить і не даючи супернику ані секунди на роздуми, а не ходити по полю, посилаючись на втому і «недостатній час для підготовки».

Другий – жорстко вступати у єдиноборства, не віддаючи супернику ані сантиметра переваги, а не падати після кожного дотику, симулюючи травми і намагаючись «намалювати» штрафний чи одинадцятиметровий на власну користь чи жовту картку опоненту.

Третій – забивши переможний м’яч, не відходити назад аби тягнути час до фінального свистка, а ще більш активно атакувати розгубленого суперника, намагаючись швидко забити другий, третій, четвертий…

Саме це все дозволило складеній із досить посередніх гравців команди Шотландії буквально втоптати в газон команду України, окремим гравцям якої агенти з журналістами не можуть скласти ціну.

Коли засвоїти ці уроки і грати так, як шотландці, у нас все неодмінно вийде! І не треба казати, що у нас так ніхто не грає і у нас так ніхто не судить. Треба спробувати і все буде добре. І тоді розповіді агентів про те, що десятки провідних клубів Європи стоять у черзі за Мудриком і готові віддати за його перехід шалені мільйони, не будуть виглядати поганим анекдотом. І зовсім не смішним. Тому що після вчорашньої гри аж ніяк не смішно. Ну і Коваленка, звісно, дуже не вистачало…

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також