Микола Несенюк: Замінована мова

881 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Замінована мова

Дивно спостерігати за телячим захватом українських політиків та журналістів з нагоди того, що агресори вже не ставлять за мету нашу «денацифікацію» чи як там її. Альо! Ви там зовсім здуріли? Може від цієї радісної для вас новини зменшилась кількість ворожих обстрілів та бомбардувань, менше стало щоденних жертв та руйнувань? Ворог просто змінив одну свою брехню на іншу. І так буде завжди! Тому що мова у них така.

Мова, у якій слова можуть мати протилежне значення, і це нікого не дивує. Вам мало того, що вони нас «асвабаждают», насправді вбиваючи? І це не тому, що саме зараз у них на чолі цинічні та брехливі вбивці. Так у них було завжди і буде надалі!

Ті, хто виріс за часів союзу, добре пам’ятають що тоді загальноприйнятою нормою поведінки було думати одне, говорити друге, а робити третє. Це було умовою виживання, до якої ми всі вільно чи невільно призвичаювалися, ходячи на комуністичні збори та демонстрації і не вірячи жодному сказаному там слову.

За тридцять років свободи у нас виросло і стало дорослим покоління людей, яким не треба брехати, які звикли казати і робити те, що думають. Цим людям важко зрозуміти, що у наших ворогів все не так, що у них слова можуть означати зовсім інше. Що слово «люблю» може означати «вб’ю», слово «обіцяю» означати «обдурю», слово «збережу» означати «вкраду» і так далі.

Мова наших ворогів - це як мінне поле, де розкидані смертельні міни, замасковані під дитячі іграшки. Та коли справжнє мінне поле можна врешті розмінувати, то заміновану мову наших ворогів розмінувати неможливо. Тому що вони брешуть не лише нам, вони так само брешуть один одному і самим собі. Так у них було і буде.

Чому цього не розуміють наші «експерти», намагаючись знайти щось у купі ворожої брехні, щодня занурюючись у неї по вуха?

Чому намагаються повірити тим, хто живе брехнею і жити інакше не здатен?

Чому нас намагаються переконати, що ось ця заява ворогів вже точно схожа на правду.

І навіть сирени повітряної тривоги у них над головами не допомагають із цього вилізти. А вилізати треба, вилізати доведеться!

Тому найкраще для усіх нас не слухати ворожої брехні, а робити своє – захищати Україну і знищувати ворога!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також