Микола Несенюк: Запитайте у Бущана

806 0

Ми у соцмережах:

Микола Несенюк: Запитайте у Бущана

Востаннє «Динамо» вигравало в єврокубках понад рік тому. 9 серпня 2022-го кияни з рахунком 2:1 перемогли у додатковий час австрійський «Штурм». Після цього був розгром від «Бенфіки» і криза довжиною у дванадцять місяців. Щось зламалося тоді у динамівському механізмі та ще й удача відверталася від команди у вирішальні моменти.

Аби змінити ситуацію потрібен був поштовх, збіг обставин, який би повернув команді та її уболівальникам впевненість, втрачену минулого серпня. І це сталося. Не буду аналізувати гру «Динамо», яка ще дуже далека від бажаної. Тому що вперше за рік перемогти в єврокубковій грі вдалося не завдяки особливій майстерності, а завдяки настрою, який з’явився у динамівців буквально на очах.
 
Здавалося що і у Бухаресті посередня грецька команда, складена зі «збитих льотчиків» з усього світу, знову перекусає наших гравців, які звикли вдома до зовсім іншого футболу. До цього все йшло. Наші знову не знали що робити із бруднуватою грою грецького «Аріса». Так було аж до пропущеного м’яча після якого динамівці почали грати у футбол – втрачати вже не було чого.
 
А далі всі все бачили. «Динамо» таки повернуло удачу на свою сторону. А щастить, як прийнято вважати, сильнішим.
Тепер пропоную забути цей «Аріс» разом із його дурнуватими фанатами. Попереду ігри з не менш неприємним суперником. У яких теж далеко не все вирішуватиме футбольна майстерність. А що тоді? Запитайте у Георгія Бущана!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також