Мікроавтобус з Рівненщини розбився на Львівщині, є жертви

3891 0

Ми у соцмережах:

Мікроавтобус з Рівненщини розбився на Львівщині, є жертви

Одна особа загинула та троє травмовані під час зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою на Львівщині. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись «Нісан», за кермом якого перебував 44-річний мешканець Рівненської області, та «ДАФ».

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 лютого близько 15.55 на автодорозі «Львів - Івано-Франківськ» у селі Соколівка Жидачівського району. © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/dtp/odna-osoba-zaginula-ta-troje-travmovani-vnaslidok-zitknennya-mikroavtobusa-z-vantazhivkoyu-na-lvivshhini/

Дорожньо-транспортна пригода сталась 6 лютого на автодорозі «Львів - Івано-Франківськ» у селі Соколівка Жидачівського району.

42-річна пасажирка «Нісану» отримала травми, від яких померла на місці події, водій та двоє пасажирів мікроавтобуса, з яких одна дитина віком 15 років, усі мешканці Рівненщини,  отримали тілесні ушкодження.

Поліцейські встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження за afrnjv порушення правил безпеки дорожнього руху, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також