Міліція області спрацювала на трійку з плюсом

2276 0

Ми у соцмережах:

Міліція області спрацювала на трійку з плюсом

Рівень злочинності на Рівенщині в розрахунку на 10 тисяч населення є найнижчим в Україні — він нині становить 56,2 злочина.

— Рівенщина виходить з ряду найбільш криміногенних областей України, — повідомив під час зустрічі з журналістами начальник Рівенського управління МВС України полковник Михайло Цимбалюк.

Рівень злочинності на Рівенщині в розрахунку на 10 тисяч населення є найнижчим в Україні — він нині становить 56,2 злочина. — Рівенщина виходить з ряду найбільш криміногенних областей України, — повідомив під час зустрічі з журналістами начальник Рівенського управління МВС України полковник Михайло Цимбалюк. Торік розкрито 4620 злочинів загальнокримінальної спрямованості, серед них — 61 навмисне вбивство, 17 тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, 82 розбої, 156 пограбувань, 65 вимагань, 2 факти бандитизму. Розкрили ще й 336 злочинів минулих років, серед них 230 крадіжок, 3 вбивства, 1 згвалтування, 7 розбоїв, 9 пограбувань.

У наркоманів попитом користується місцева сировина

Поліпшилась робота міліції з викриття злочинів, пов’язаних з наркоманією. На 61,1 відсотка викрито таких злочинів більше, ніж торік. Полковник Михайло Цимбалюк сказав, що у минулому році міліціонери викрили 1044 таких злочини. З незаконного обігу вилучили понад 1,2 тонни наркосировини. Якій саме сировині віддають перевагу наркомани? Попитом і надалі користується макова соломка, з якої готують ширку, її правоохоронці вилучили понад тонну. На складах у міліціонерів очікують знищення ще 50 кілограмів опію, 36 кг марихуани, 348 г амфетамінів, 206 г наркотиків і психотропних речовин промислового виробництва.

Скарг на міліціонерів меншає

Головний міліціонер області Михайло Цимбалюк оцінив роботу своїх підлеглих за минулий рік на три з плюсом. Він переконаний, що міліція не має права покривати злочини, треба боротись із відмовними матеріалами, бо люди хочуть, щоб їм повернули викрадене та покарали злочинців. — Більшість міліцейського колективу є здоровою, це спеціалісти середнього та вищого гатунку. А від тих, хто ганьбить честь колективу, ми звільняємось. І не лише під час операцій «Чисті руки», а постійно. Скарг на роботу міліції стає менше і менше, — стверджує полковник Цимбалюк. Він переконаний, що робота міліції повинна бути прозорою для людей. Відтепер ознайомитись із структурою Рівенського обласного управління міліції та довідатись біографії її керівників, отримати інформацію про криміногенну ситуацію, прочитати газету правоохоронних органів міліції «Закон. Правосвідомість. Правопорядок» можна з міліцейського інтернет-сайту. Його адреса: www.umvs.rv.ukrtel.net. З цього ж сайту бажаючі навіть можуть потрапити на інші міліцейські, щоб довідатись, як працюють управління міліції інших областей України.

Відомі особи, які скоїли замах на життя Бублика

Чи вдалося міліціонерам розшукати тих, хто стріляв влітку в рівенського бізнесмена Андрія Бублика? — По Бублику справа йде до завершення. Нам відомо про осіб, які скоїли цей злочин, але щоб не заважати слідству, сказати, хто ці особи і де вони знаходяться, не можу, — відповів полковник Цимбалюк.

Коло звужується

Коли ж правоохоронці розкриють вбивство технічного директора речового ринку Віталія Полунця? — Відпрацьовуємо багато версій, з кожним тижнем деякі відпадають, коло звужується. Найближчим часом це вбивство буде розкрито. Та вже зараз можу сказати, що воно не замовне і не пов’язане з його службовою діяльністю, — відповів пан полковник.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також