Мільйон декалітрів і перший пивний ресторан

1966 0

Ми у соцмережах:

Мільйон декалітрів і перший пивний ресторан

Випустити мільйон декалітрів пива і відкрити перший у Рівному пивний ресторан планує у 2009 році Рівненський пивзавод. У 2007-му наш пивзавод зварив 829 тисяч декалітрів пива, наростивши виробництво на 20,1%.

Випустити мільйон декалітрів пива і відкрити перший у Рівному пивний ресторан планує у 2009 році Рівненський пивзавод. У 2007-му наш пивзавод зварив 829 тисяч декалітрів пива, наростивши виробництво на 20,1%. Зі слів директора пивзаводу Мар’яна Годи, відкриття нового закладу заплановане до 160-річчя підприємства, яке воно відзначатиме наступного року. Поки що у Рівному працює три фірмові заклади торгової марки «Рівень»: однойменні бари біля самого пивзаводу та на вул.Коновальця, а також «Шинок» на розі вулиць Драгоманова й Тихої. А 25 травня на святі пива у Рівному пивзавод представить новинку — елітне світле пиво з медом «Бергшлосс». «Ми хочемо зробити сюрприз для шанувальників рівненського пива», — зауважив п.Года. Нове пиво буде також непастеризованим і це, зі слів п.Годи, «фішка» нашого пива. Рівненський пивзавод випускає пиво «Світле», «Преміум», «Міцне» та «Пшеничне» под торговою маркою «Рівень», а також пиво «Жигулівське».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також