Мільйон — на бульвар Хмельницького

1737 0

Ми у соцмережах:

Мільйон — на бульвар Хмельницького

В останні роки активно розбудовується вулиця Костромська у Рівному. Здебільшого заможні рівняни тут будують приватні котеджі, зводяться й багатоквартирні будинки. Оскільки людей тут мешкає все більше, то виникає потреба не тільки в громадському транспорті, а й в облаштуванні місць для відпочинку. Поряд — бульвар Богдана Хмельницького, тож саме на його благоустрій і вирішено спрямувати мільйон гривень.

Катерина Марчук, міська депутатка:

Оскільки я депутатка з цього округу, то до мене звернулися місцеві жителі. Вони нарікали на те, що за двадцять років на бульварі Хмельницького, яке є мальовничим місцем, нічого не робилося. Майданчик для дітей там з’явився тільки нещодавно, але і його уже потрібно оновлювати. Біля дерев на бульварі є кілька лавок, але їх недостатньо.

Тому на прохання людей міська рада передбачила мільйон гривень, щоб покращити ситуацію на бульварі. За ці гроші до кінця року буде зроблено гарну відпочинкову зону, де зможуть відпочивати як мами з дітьми, так і старші люди.
Плануємо ще викласти бруківку там, де протоптана доріжка. Будуть виставлені додаткові лавки, на які можна буде присісти та відпочити. Там дуже гарно і зелено, тому потрібно лише зробити благоустрій тієї території.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також