Минулої ночі окупанти випустили по Миколаєву майже 40 ракет. Одна з них убила мільярдера Олексія Вадатурського з дружиною

1342 0

Ми у соцмережах:

Минулої ночі окупанти випустили по Миколаєву майже 40 ракет. Одна з них убила мільярдера Олексія Вадатурського з дружиною

Він був співвласником найбільшої зерноторгової компанії "Нібулон" та одним з найбагатших українців.

Про загибель відомого українського бізнесмена повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім:

Миколаїв – Місто-герой. Кожного дня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя.  Вночі внаслідок обстрілу міста трагічно загинули Герой України, генеральний директор компанії «Нібулон» Олексій Опанасович Вадатурський та його дружина Раїса Михайлівна Вадатурська.
Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розбудову регіону неоціненний.
Так багато зроблено – так багато можна було б зробити… З повагою та глибоким співчуттям. Спочивайте з миром.

Вибухи у Миколаєві лунали після 01:00 і приблизно о 05:00 31 липня. За словами голови облради Ганни Замазєєвої, російська армія випустила по місту близько 40 ракет і це - один з наймасштабніших обстрілів міста від початку вторгнення рф.

Поліція уже задокументувала 27 пошкоджених об’єктів інфраструктури: 9 приватних та 4 багатоквартирних будинків, магазини, гуртожитки, навчальні заклади, гаражні та складські приміщення.

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич:

 - Сьогодні Миколаїв піддався масованому обстрілу. Напевно найсильнішому за весь час. Потужні вибухи лунали після першої ночі та близько п’ятої ранку.  Зруйновано низку об’єктів, пошкоджено житлові будинки. На місцях прильотів виникла низка пожеж.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також