Міська влада Сарн готується до відкриття дитсадків

1817 0

Ми у соцмережах:

Міська влада Сарн готується до відкриття дитсадків

Обласна комісія ТЕБ та НС поки не прийняла рішення про дозвіл дитсадкам працювати. Проте на місцях вже до цього готуються. Так, міська голова Сарн Світлана Усик перевірила готовність ДНЗ міста до роботи за умови зменшення темпів захворюваності.

 -          Заклади дошкільної освіти міста готові до прийому дітей, - зауважує Світлана Усик. - Однак, відкриються дитсадки міста тільки за умови зменшення темпів захворюваності в області, рішення обласної та районної комісій з питань ТЕБ та НС. ДНЗ розпочнуть роботу з дотриманням жорстких вимог МОЗ та МОН.

З міського бюджету було виділено 60 тис. грн., на які було закуплено у вісім дитсадків згідно з вимогами МОЗ все необхідне для прийому дітей: безконтаткні термометри на кожен дитсадок, дезінфікуючі засоби, медичні маски для вихователів та персоналу, паперові рушники для дітей, закупили рідке мило.

До організації роботи дитсадків тепер чимало нових карантинних вимог, як і до батьків, які збираються привести своїх дітей до садочків.

У дитсадках міста постійно працюємо над створенням безпечних умов для вихованців. За вимогою часу, у карантинний весняно-літній період вагому частку організаційних та ремонтних робіт проведено задля безпеки, захисту та комфорту дітлахів. Проведено повну заміну електро-, водо- та каналізаційного господарства.

У всіх дитсадках міста завершено проведення ремонтних робіт та облаштування території.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також