Міський голова Рівного обіцяє захоплювачам сесійної зали кримінальну відповідальність

1153 0

Ми у соцмережах:

Міський голова Рівного обіцяє захоплювачам сесійної зали кримінальну відповідальність

Міський голова Рівного Володимир Хомко прокоментував ситуацію із блокуванням сесійної зали засідань. Каже, що особи всіх, хто не пускав депутатів на сесію, встановлені. Також він посянив, чому землю на вулиці Гайдамацька передали СБУ, забравши в АТОвців.

 Про блокування зали засідань сесії Рівненської міської ради ми писали вранці. Ситуація виникла через обурених ветеранів, які хотіли заявити свій протест щодо передачі земельної ділянки на вулиці Гайдамацька для СБУ.

Міський голова Рівного Володимир Хомко прокоментував:

-          Одна людина має види на цю ділянку. Все інше – антураж, більшість людей сюди були привезені, це не рівняни. Я звернувся до прокурора, начальника СБУ та до поліції, щоб дали правову оцінку, тому що це був захват громадської споруди. Вони робили все, щоб унеможливити сесію. Це кримінальний злочин і буде мати правову оцінку. Всі ці люди ідентифіковані і вони всі понесуть покарання. Ми цю землю забрали в цих людей за несплату податків. Ми передали цю земельну ділянку державі, Кабінету Міністрів. Вона призначена для воїнів АТО, які служили в силових структурах. Кабінет Міністрів збудує там будинок для СБУ для тих людей, які були в АТО. Яке може бути зловживання, якщо ми передали землю державній установі? В Рівному достатньо землі, в тому числі приватної, щоб вирішити всі питання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також