Міський голова Острога відмовився від премії

265 0

Ми у соцмережах:

Міський голова Острога відмовився від премії

Міський голова Острога Юрій Ягодка звернувся до депутатів міської ради з проханням підтримати його рішення щодо відмови від премії до кінця 2024 року. Зекономлені кошти він пропонує спрямувати на потреби військових громади.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook:

- На чергову сесію Острозької міської ради вніс на розгляд депутатів проєкт рішення, щодо позбавлення мене премії до кінця 2024 року. Вважаю це справедливим, своєрідним штрафом. Просив би депутатів вирішити питання, щодо зекономлених коштів, на потреби військових з нашої громади.

Окрім того, хочу повідомити, що триває слідство, щодо інциденту, який стався у серпні. Після його завершення суд визначить міру відповідальності.

Прошу депутатів поставитися з розумінням і підтримати моє рішення.

... Нагадаємо, що міський голова Острога Юрій Ягодка раніше визнав, що 29 серпня вживав алкоголь. Він попросив вибачення у виборців, друзів та рідних, подякувавши за підтримку. І додав, що розуміє своїх опонентів, які пробують використати ситуацію на свою користь. Юрій Ягодка вказав, що мав час, аби про все подумати і зробити висновки.

- Моя провина в тому, що кажучи по простому — напився. Моя провина в тому, що вів себе так, як не личить міському голові, не личить публічній людині і не личить чоловіку. Прошу вибачення у тих, хто на виборах у 2020 році віддав за мене свій голос. Розумію, яке розчарування і сором ви відчуваєте. Прошу вибачення у тих, хто не голосував за мене на виборах. Попри це, розумію, що вам теж соромно за мою поведінку, — написав посадовець. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також