Міський голова Рівного: «Я є teachable»

1072 0

Ми у соцмережах:

фото з сайту ВВС News Україна

У статті, опублікованій сьогодні ВВС News Україна, міський голова Рівного Олександр Третяк відповів на закиди щодо його недосвідченості та несамостійності.

- Я є teachable, тобто людиною, здатною до навчання. Освоїти ключові ази підготовки бюджету та економіки не буде проблемою. Маю хорошу команду фахівців, а ще ж десять років очолював навчальний заклад, а це пошук системного фінансування, налагодження безперебійної роботи. Це уже серйозний досвід, - наполягає Олександр Третяк.

У статті автори зауважують, що у міську раду зайшли громадські активісти та фахівці, які отримали вплив на управління містом. Проте велике питання, чи зможуть вони ефективно спрацюватись.

Також йдеться про те, що деякі місцеві експерти та політики припускають, що пан Третяк не зовсім підготовлений до керівництва містом й ним будуть легко маніпулювати більш досвідчені партійці.

А господарчу частину можуть взяти на себе старі кадри, які й так керували міським життям останніми десятиліттями.

Втім, говориться у статті, попри критику у тому, що голова домовився зі старими елітами, Олександр Третяк називає себе незалежним та рівновіддаленим від забудовників і кланів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також