Міський голова Вараша відповів на звинувачення керівництва Рівненської АЕС

3136 0

Ми у соцмережах:

Сергій Анощенко другий зліва

Сергій Анощенко, який очолює міську адміністрацію м.Вараш, каже, що у місті дотримуються всіх карантинних обмежень. А звинувачення керівництва Рівненської АЕС в недостатньому контролі за їх дотриманням відкидає. Каже, що там «мають на нього зуб».

 Нагадаємо, вчора перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів про лист, який надійшов від керівництва Рівненської АЕС зі скаргами на міську владу Вараша.

Сергій Анощенко на це відреагував - пояснив Суспільному, що контроль є – ринки, магазини міста перевіряють рейдові групи. Роботу одного з блокпостів раніше дійсно згорнули через нестачу поліцейських, але тепер – знову відновили.

"Тут просто особистий конфлікт, який чомусь переводять на рівень виконання державних команд, заходів по карантину. Ми виконуємо їх. Сама атомна – найбільший порушник постанови Кабміну про карантин", – сказав Сергій Анощенко.

Мер каже, що попри обмеження, на АЕС працює дві їдальні. А керівництво буцімто "атомки" не зверталось також до міської комісії ТЕБ та НС, щоб погодити маршрути перевезень працівників.

Начальник управління інформації та зв’язків з громадськістю Рівненської АЕС Петро Кратік коментує: звернення в ОДА писали 16 червня, коли хворих в місті побільшало.

"Це в нього (йдеться про мера Вараша,-ред.) особистий конфлікт, в нас конфлікту з владою немає. Основна ціль звернення – вплинути на міську владу щодо посилення карантинних заходів в місті і, в першу чергу – контроль над виконанням того, що вже прийнято. Прийнято багато і правильного, але воно, на жаль, не контролюється", – сказав Петро Кратік.

Повідомлення про ймовірні порушення у їдальнях та під час перевезення працівників на атомній станції заперечують. Працівники, у яких підтвердили коронавірус, захворіли через відвідування сусідніх сіл та участь в релігійних заходах, – уточнив Петро Кратік.

Станом на вечір 24 червня у Вараші офіційно підтверджено 107 випадків коронавірусу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також